Az elhanyagolt, ellenőrizetlen kémények által okozott füstgáz-visszaáramlás vagy tűz számos balesetet okozott már, melynek mind a személyi, mind vagyoni következményei tragikusak. Kéménye tisztán, üzemképes állapotban tartása az Ön elsődleges érdeke, így tudja megóvni saját maga és családja, tágabb környezete életét, egészségét, épségét. Ebben segítenek Önnek a kéményseprők, akik megfelelő szakképzettséggel, kellő jártassággal és a legkorszerűbb technikai eszközökkel felszerelve, Önnek a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozva végzik munkájukat. A kéményseprést akadályozókkal szemben a tűzoltóság közérdekéből intézkedéseket foganatosíthat! Kérjük, segítse Ön is munkánk elvégzését, hogy mi is segíthessünk Önnek! Tegye Ön is lehetővé az évenkénti ellenőrzés elvégzését, ha pedig nem találkozott volna kéményseprőjével, vagy bármilyen okból úgy érzi, hogy kéményét szükséges lenne megvizsgálni, esetleg tanácsra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Ne feledje! Kéménye tisztasága az Ön biztonsága!

Javasoljuk, hogy építkezésének megkezdése előtt konzultáljon velünk tervezett épülete kéményeinek számáról, méretezéséről a kivitelezési problémák és kéményátvételi akadályok elkerülése érdekében. Kémények tervezésével, megvásárlásával és beüzemelésével kapcsolatban itt kaphat segítséget.

Ha nem kéményével, hanem tüzelőberendezésével vagy fűtési rendszerével kapcsolatban merült kérdése, problémája, partnercégünk készséggel áll az Ön rendelkezésére!